Μια διαφορετική τυρόπιτα ταψιού που σίγουρα θέλετε να δοκιμάσετε. Η γέμιση είναι με μια κρέμα μπεσαμέλ με 4 τυριά που θα σας εκπλήξει.
Ιδανική για ένα ελαφρύ βραδυνό ή για το σνακ σας στην παραλία.
Κάνουμε μπεσαμελ με μισό λίτρο γάλα 2 μεγάλες κουταλιές αλεύρι, αλάτι ,πιπερι ,μοσχοκάρυδο ,2 αυγά και στο τελος κεφαλοτύρι ,ρεγγατο ,ανθότυρο ,φέτα
( Οι ποσότητες ειναι ανάλογα με το πως μας αρεσει , τι τυρι αρεσει περισσότερο και αν τη θελουμε αλμυρη βάζουμε πιο πολυ φέτα αν τη θέλουνε πιο γλυκιά βάζουμε πιο πολυ ανθότυρο )
Λαδώνουμε το ταψί απλώνουμε το ενα φύλλο βάζουμε τη γέμιση σκεπάζουμε με το άλλο
Χαράζουμε Λαδώνουμε βάζουμε σουσάμι
Και ψηνουμε για 35 λεπτά στους 220c ανάλογα το φούρνο πανω κατω σε αντιστάσεις !!!
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Παναγιώτη Κυριακούλια
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More