Μια συνταγή από την ομάδα στο Facebook «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».
ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ 25ΤΜΧ ΠΕΡΙΠΟΥ !!
1 αυγό
1/2 κούπα γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι, 200 γραμμάρια
1 φακ. μπεικιν παουντερ
2 κ.γ. αλάτι
3 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις η μισό μισό με φαρίνα
Χτυπάμε λίγο το αυγό.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Ανοίγουμε ένα φύλλο. Όχι πολύ λεπτό ούτε και πολύ χονδρό. Κόβουμε με κουπ-πατ και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι αραβοσιτέλαιο και σε βαθύ κατσαρολάκι!. Είναι πεντανόστιμες, κρατάνε μέχρι και τρεις μέρες σκεπασμένες μαλακές. Τις κόβετε στην μέση βάζετε το τυράκι της αρεσκείας σας μέσα και τις απολαμβάνετε.
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More