Aυτό το φαγάκι όποιος το φτιάξει έτσι όπως θα διαβάσει παρακάτω θα βάλει στο μενού του μια καινούρια γεύση.
Μπορεί να μοιάζει οπτικά με συνταγή για μπριάμ αλλά δεν έχει καμία σχέση η γεύση του. Σαμιώτικο μπριάμ Λοιπόν!
Δείτε ακόμη: Πώς να φτιάξεις το πιο τέλειο σπυρωτό ρύζι για να απογειώσεις το πιάτο σου!
Μια υπέροχη συνταγή πλούσια σε βιταμίνες αλλά και σε γεύση από την Gogo Samiou και την ομάδα στο Facebook “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Δείτε επίσης: Πως αποφλοιώνουμε ντομάτες, κρεμμύδια και σκόρδα !
Κόψτε όλα τα λαχανικά σε κύβους. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το κόψιμο.
Σε ένα σκεύος, ταψή ή πυρέξ τοποθετήστε όλα τα λαχανικά, όλα τα μπαχαρικά, το λεμόνι , το λάδι, το σκόρδο. Ανακατέψτε καλά, προσθέστε νεράκι μεχρι την μέση του ταψιού.
Βάλτε το στο φούρνο μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει καλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κάνετε πολλές φορές ακόμα με αυτόν τον τρόπο.
Από την ομάδα στο Facebook “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More