Αν είστε λάτρης της πίτσας και θέλετε να φτιάχνετε τη δική σας ζύμη αλλά δεν θέλετε το αλεύρι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς.
Για το τι θα βάλετε από πάνω είναι δική σας επιλογή και ποικίλλει από τι έχετε όρεξη ή διάθεση. Τυριά, αλλαντικά, λουκάνικο ή και λαχανικά για τους vegan, όλα ταιριάζουν.
Για την ζύμη
1/2 φλ. Γιαούρτι
3 αυγα
125γρ κρέμα τυρί
1 κ.σ ελαιόλαδο
1κ.σ αλάτι
10γρ μπέικιν πάουντερ
150γρ τριμμένο κασέρι (Gouda)
70 γρ ψύλλιο ( Psyllium Husk)
Για την σάλτσα
1 ντοματα τριμμένη
1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένο και κομμένο πολύ ψηλό)
1/2κ.γ κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
Μαϊντανό
50γρ βούτυρο
Ανακατεύουμε τα υλικά για την βάση μας (βγαίνει μαλακια και κολλάει ) και την απλώνουμε σε ταψη 30 νούμερο πάνω σε αντικολλητικό χαρτί . Ψήνουμε ώσπου να πάρει χρυσαφένιο χρώμα . Την βγάζουμε απλώνουμε την σάλτσα παντού και βάζουμε υλικά τις αρεσκείας μας.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Anna Kassandra
Μελιτζάνες με φέτα στο φούρνο, μαλακές και γλυκές με ζουμερή σάλτσα και μανιτάρια για έξτρα… Read More
Η πιο νόστιμη συνταγή για αφράτη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που παραμένει τόσο μαλακή και φρέσκια… Read More
Παραδοσιακή φανουρόπιτα με 7 ή 9 υλικά, εύκολη και γρήγορη. Οι αριθμοί 7 και 9… Read More