Αν είστε λάτρης της πίτσας και θέλετε να φτιάχνετε τη δική σας ζύμη αλλά δεν θέλετε το αλεύρι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς.
Για το τι θα βάλετε από πάνω είναι δική σας επιλογή και ποικίλλει από τι έχετε όρεξη ή διάθεση. Τυριά, αλλαντικά, λουκάνικο ή και λαχανικά για τους vegan, όλα ταιριάζουν.
Διαβάστε επίσης: Ζύμη για Πίτσα. Σε ταψάκι για να τις βάλετε την κατάψυξη
Ζύμη για πίτσα χωρίς αλεύρι
Υλικά
Για την ζύμη
1/2 φλ. Γιαούρτι
3 αυγα
125γρ κρέμα τυρί
1 κ.σ ελαιόλαδο
1κ.σ αλάτι
10γρ μπέικιν πάουντερ
150γρ τριμμένο κασέρι (Gouda)
70 γρ ψύλλιο ( Psyllium Husk)
Για την σάλτσα
1 ντοματα τριμμένη
1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένο και κομμένο πολύ ψηλό)
1/2κ.γ κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
Μαϊντανό
50γρ βούτυρο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά για την βάση μας (βγαίνει μαλακια και κολλάει ) και την απλώνουμε σε ταψη 30 νούμερο πάνω σε αντικολλητικό χαρτί . Ψήνουμε ώσπου να πάρει χρυσαφένιο χρώμα . Την βγάζουμε απλώνουμε την σάλτσα παντού και βάζουμε υλικά τις αρεσκείας μας.
Διαβάστε επίσης: Ποντιακά Τσιριχτά: Οι ποντιακοί λουκουμάδες που θα λατρέψεις
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Anna Kassandra