Syntagesgiaolous.gr | Συνταγές για Φαγητά και γλυκά
Μπισκότα - ΚουλούριαΣυμβουλές

Το Μυστικό για να Φτιάχνετε Πάντα Τέλεια Cookies

Το Μυστικό για να Φτιάχνετε Πάντα Τέλεια Cookies
Το Μυστικό για να Φτιάχνετε Πάντα Τέλεια Cookies

Αν και το ψήσιμο των cookies μπορεί να φαίνεται απλό, η επίτευξη του τέλειου σε στυλ αρτοποιίας μπορεί να είναι άπιαστο. Συχνά παραλείπουμε κρίσιμα βήματα ή κάνουμε μικρά λάθη που εμποδίζουν. Λοιπόν, ποιο είναι το νούμερο ένα μυστικό για να φτιάχνετε πάντα τέλεια cookies;

Πρέπει να κρυώσετε τη ζύμη σας

Το νούμερο ένα μυστικό για να ψήσετε τέλεια cookies κάθε φορά; Ψύξτε της ζύμης σας. Αυτό το απλό βήμα κάνει μια τεράστια διαφορά στην υφή και τη γεύση τους. Επιτρέπει στα λίπη να στερεοποιηθούν, που σημαίνει ότι τα μπισκότα σας θα απλωθούν λιγότερο κατά τη διάρκεια του ψησίματος, με αποτέλεσμα παχύτερα, πιο μαστιχωτά cookies. Δίνει επίσης χρόνο στο αλεύρι να ενυδατωθεί, κάτι που μπορεί να βελτιώσει τη γεύση και την υφή.

Το Μυστικό για να Φτιάχνετε Πάντα Τέλεια Cookies

Το μυστικό για τέλεια στρογγυλά cookies

Σε όλους αρέσει ένα τέλεια στρογγυλό μπισκότο, αλλά για να το πετύχετε αυτό μερικές φορές μοιάζει σαν να προσπαθείτε να σχεδιάσετε έναν τέλειο κύκλο με το χέρι. Αυτό είναι το κόλπο: αφού απλώσετε τη ζύμη στο ταψί, τυλίξτε μια γεμάτη κουταλιά σε μπάλα με τα χέρια σας. Αυτό βοηθά στη δημιουργία ομοιόμορφων, στρογγυλών cookies. Πιέστε τις μπάλες ζύμης γρήγορα με τον πάτο ενός ποτηριού ή με το χέρι σας για να τις ισιώσετε ελαφρώς πριν τις ψήσετε.

Ο χρυσός κανόνας για τα τραγανά cookies

Βγάλτε τα cookies από το φούρνο όταν οι άκρες είναι ψημένα, αλλά τα κέντρα εξακολουθούν να φαίνονται ελαφρώς υποψημένα. Θα συνεχίσουν να ψήνονται στο ταψί καθώς κρυώνουν, με αποτέλεσμα ένα μαστιχωτό, τρυφερό κέντρο. Επιπλέον, η χρήση υψηλότερης αναλογίας μαύρης ζάχαρης προς λευκή ζάχαρη στη συνταγή σας μπορεί να ενισχύσει την τραγανότητα, καθώς η καστανή ζάχαρη περιέχει περισσότερη υγρασία. Τέλος, αποφύγετε την υπερβολική ανάμειξη της ζύμης σας, καθώς αυτό μπορεί να ενσωματώσει πολύ αέρα και να οδηγήσει σε μια μαλακή υφή.

πηγή

Δείτε επίσης Το Κόλπο για να μην Απορροφούν Λάδι οι Τηγανητές Μελιτζάνες

Πόσο χρήσιμο ήταν το άρθρο?

Κλικ στα αστέρια να βαθμολογήσεις!

Μέσος όρος βαθμολογίας 0 / 5. βαθμοί: 0

Καμία βαθμολογία ακόμα! Γίνε ο πρώτος.

Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Σε ενδιάφέρουν

Καρυδάκια με Σοκολάτα

syntages gia olous

Πώς φτιάχνουμε βουτυρόκρεμα για τα γλυκά μας (frosting)

Elina K.

Γιατί Δεν Πρέπει ΠΟΤΕ να Πλένετε τα Μανιτάρια πριν τα Μαγειρέψετε ή τα Αποθηκεύσετε

syntages gia olous

Γιατί Αυτά τα Λάδια ΔΕΝ Είναι Ιδανικά για Μαγείρεμα: Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

syntages gia olous

Λερωμένοι Αρμοί στην κουζίνα από λάδια και σάλτσες: Δες πώς θα επαναφέρεις το χρώμα και την καθαριότητα ξανά

syntages gia olous

Αφράτα Μπισκότα Λεμονιού

syntages gia olous