Ένα γευστικό κέικ λωτού που είναι ιδανικό για brunch και ως συνοδευτικό για τον καφέ ή το τσάι.
Υλικά για το κέικ λωτού:
3 αυγά
150 γρ. ζάχαρη
100 γρ. βούτυρο ( λιωμένο)
300 γρ. αλεύρι
16 γρ. μπέικιν πάουντερ
100-140 γρ. πολτό από λωτό
Δείτε ακόμη Κέικ Μανταρίνι
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το βούτυρο χτυπώντας καλά.
- Προσθέτουμε το λωτό και αφού ανακατέψουμε το μπέικιν με το αλεύρι, ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέσα στο μίγμα μας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο αντιστάσεις στους 180 για 30 λεπτά.
Μια συνταγή από την ομάδα Κλασικές μαμαδιστικες συνταγές !!! και το μέλος Κέρκυρα Κέρκυρα
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο