Όμορφη παραδοσιακή κρητική συνταγή για γαμοπίλαφο.
Συνταγή για γαμοπίλαφο.
Σιγοβράζουμε το κρέας για 3 ώρες και το ξαφρίζουμε με τρυπητή κουτάλα.
Ρίχνουμε ένα κρεμμύδι στα τέσσερα και μια ντομάτα το ίδιο και πιπέρι.
Το αλάτι πολύ αργότερα γιατί σκληραίνει το κρέας.
Οταν ψηθεί καλά, στραγγίζουμε το ζωμό , εφόσον ρίξουμε τον χυμό 3 λεμονιών.
Μετράμε 3 κούπες ζωμό με 1 κούπα ρύζι Καρολίνα.
Ψήνουμε το ρύζι για 30 λεπτά ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα.
Τσιγαρίζουμε λίγο βούτυρο γάλακτος, το ρίχνουμε στο ρύζι και ανακατεύουμε ώστε να κρατά λίγο το ρύζι και σκεπάζουμε με πετσέτα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Αγγελικη Καραβολια
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο