Γευστικά κουλαράκια για την νηστεία του Πάσχα.
Υλικά:
- 300 γρ. λάδι
- 300 γρ. κρασί
- 120 γρ. ζάχαρη
- 2 κ.γ γλυκάνισο
- 3 κ.γ μπεϊκιν
- 1 κ.γ σόδα
- 1 κιλό αλεύρι
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολάκι βάζουμε το κρασί με το γλυκάνισο και το αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και το μπολάκι με το κρασί.
- Φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη, πλάθουμε σε κουλουράκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20 λεπτά.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Lianna Kortesh Kottaki
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο