Syntagesgiaolous.gr | Συνταγές για Φαγητά και γλυκά
ΣυμβουλέςΨάρια

Γιατί Δεν Πρέπει να Αποψύχετε τα Κατεψυγμένα Ψάρια με Νερό

Γιατί Δεν Πρέπει να Αποψύχετε τα Κατεψυγμένα Ψάρια με Νερό
Γιατί Δεν Πρέπει να Αποψύχετε τα Κατεψυγμένα Ψάρια με Νερό

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο νερό, ακόμη και βρασμένο, για να ξεπαγώσουν τα κατεψυγμένα ψάρια και αυτό δεν συνιστάται. Με αυτές τις 2 απλές μεθόδους απόψυξης το ψάρι σας θα παραμείνει φρέσκο χωρίς να χάσει τα θρεπτικά συστατικά του και τη γεύση του.

Απόψυξη με αλατόνερο

Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας αλάτι σε μια μεγάλη λεκάνη και προσθέστε αρκετό νερό ώστε να σκεπάσει τα ψάρια. Στη συνέχεια, ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως το αλάτι και μουλιάστε τα κατεψυγμένα ψάρια σε αυτό.

Περιμένετε περίπου 15 λεπτά. Το ψάρι θα έχει ξεπαγώσει και δεν επηρεάζει την ποιότητα και τη γεύση του ψαριού.

Απόψυξη με λευκό ξύδι

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίξτε μια αρκετη ποσότητα λευκού ξιδιού αλλά όχι πάρα πολύ γιατί διαφορετικά το ψάρι θα βγει ξινό. Ανακατέψτε καλά και μετά προσθέστε το κατεψυγμένο ψάρι.

Αν και αυτή η μέθοδος μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορη όσο η απόψυξη σε αλμυρό νερό, είναι επίσης πολύ καλή. Μετά από περίπου 20 λεπτά το ψάρι θα είναι μαλακό.

πηγή

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε τα Λέπια των Ψαριών Μόνο με μια Πλαστική Σακούλα

Πόσο χρήσιμο ήταν το άρθρο?

Κλικ στα αστέρια να βαθμολογήσεις!

Μέσος όρος βαθμολογίας 0 / 5. βαθμοί: 0

Καμία βαθμολογία ακόμα! Γίνε ο πρώτος.

Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Σε ενδιάφέρουν

Πώς να Φτιάξετε Σπιτικό Λεμόνι Κονφί σε Μόλις 1 Ώρα

syntages gia olous

Πώς να Φτιάξετε Μηλόξυδο Μόνο από Φλούδες Μήλου

syntages gia olous

Διατήρηση Ντομάτας σε Στάχτη: Μια Παραδοσιακή Τεχνική για Περισσότερη Φρεσκάδα

syntages gia olous

Από Φρέσκο σε Μπαγιάτικο Ψωμί Γρήγορα Αν Επείγεστε για τις συνταγές σας

Jimmy Taylor

Από τη λαϊκή στον… φούρνο: Αυτό είναι το φρούτο που διώχνει όλες τις άσχημες μυρωδιές από την κουζίνα!

syntages gia olous

Γιατί Δεν Πρέπει ΠΟΤΕ να Αποθηκεύετε Ελαιόλαδο σε Πλαστικά Μπουκάλια

syntages gia olous