Σαρδέλες στη λαδόκολλα σαν να είναι τηγανητές. Ιδανικός μεζές με φίλους στο σπίτι.
Υλικά για τις σαρδέλες στη λαδόκολλα:
2 κιλά σαρδέλες
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Λεμόνι
Ρίγανη
Αλεύρι
Δείτε ακόμη Τσιπούρα Φιλέτο με Κρούστα Πατάτας
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε την σαρδέλα και την αλατίζουμε.
- Στρώνουμε μια λαδόκολλα στο ταψί και την λαδώνουμε καλά.
- Αλευρώνουμε την σαρδέλα και την τινάζουμε το περιττό αλεύρι.
- Περιχύνουμε με λίγο λάδι και λεμόνι τα ψάρια.
- Και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ και το μέλος τσιουκανη ελενη Σάκης
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο