Το πιο κλασικό ελληνικό φαγητό η φασολάδα χυλωμένη, πλούσια σε γεύση και πάρα πολύ νόστιμη!
Υλικά για τη φασολάδα χυλωμένη:
1 κιλό φασόλια
1 βαζάκι σάλτσα ντομάτας
1 ρίζα σέλερι σε κυβάκια
1/2 κιλό καρότα σε φετούλες
2 πιπεριές Φλωρίνης σε κυβάκια
1 κ. σ. πελτέ
Αλατοπίπερο
2 σταγόνες ταμπάσκο
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε τα φασόλια, το πρωί πετάμε το νερό και τα βράζουμε για λίγο πετώντας το 1ο νερό.
Στη χύτρα βάζουμε όλα τα υλικά και μετά από 35 λεπτά θα είναι έτοιμα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΦΑΓΑΚΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ και το μέλος Despina Kotsi
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο