Τα πιο νόστιμα και αφράτα μπισκότα λεμονιού με απλά υλικά, που σίγουρα υπάρχουν στο σπίτι.
Μπισκότα Λεμονιού
Μια συνταγή από την ομάδα Μαγειρικές Απολαύσεις και το μέλος Tolis Xatzisot
Υλικά Συνταγής
- 2 αυγά
- 100 γρ. ζάχαρη
- 80 ml ηλιέλαιο
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 50 ml χυμό λεμονιού
- 380 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 12 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 80 γρ. ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Οδηγίες συνταγής
- Χτυπήστε τα αυγά, τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο και το ξύσμα λεμονιού.
- Κοσκινίστε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και ενώστε τα υλικά για να φτιάξετε τη ζύμη.
- Πλάστε τα μπισκότα και βάλτε τα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμους για 12 με 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς οι άκρες.
- Αφήστε τα μπισκότα στο ταψί να κρυώσουν ελαφρώς και πασπαλίστε με την ζάχαρη άχνη.
Δώσε μας την βαθμολογία σου παραπάνω - Πόσα αστέρια βάζεις;
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο