Ομελέτα με γεύση πίτσας που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.
Χτυπάω με σύρμα 6 αβγά μεγάλα και προσθέτω ψιλοκομμένα ζαμπόν, μανιτάρια, πιπεριές, ντομάτα, τριμμένη φέτα και γκούντα,1/2 φακ μπεικιν, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ρίχνω το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί (22 εκ.) κι από πάνω άλλη μία χούφτα γκούντα τριμμένο και ψήνω στο φούρνο στους 175 β για 10-15 λ.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Astir Van Miren
Μην χάσετε
Κοκκινιστό Μοσχάρι με Μελιτζάνες και Φέτα σε Πήλινο
Παραδοσιακή Φασολάδα με Λόπια Ρόδου
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο