Ζουμερό και μαλακό μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο που απλά λιώνει στο στόμα.
Υλικά:
4 φιλέτα κοτόπουλου
2- 3 σκελίδες σκόρδα στην πρέσα
2 κ. σ. ρίγανη
2 κ. σ. πάπρικα γλυκιά
Χυμό από 1 λεμόνι
6 κ. σ. ελαιόλαδο
Ανθό αλατιού
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Τρυπάμε το κοτόπουλο σε διαφορά σημεία με πιρούνι, το βάζουμε σε σκεύος ευρύχωρο, ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε μπολ, περιχύνουμε το κοτόπουλο, το σκεπάζουμε με μεμβράνη φαγητού, το αφήνουμε μέσα στην μαρινάδα 2 ώρες, έως 1 βράδυ, ιδανικά.
Τη άλλη μέρα, το ψήνουμε σε αντικολλητικό σκεύος, αλειμμένο με λάδι, σε μέτρια, προς χαμηλή φωτιά, και από τις δύο πλευρές.
Συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Matula Giasirani
Μην χάσετε
Μπουτάκια Κοτόπουλου σε Σάλτσα Μπύρας
Κοτόπουλο Με Ντοματίνια Και Βασιλικό
Κοτόπουλο Ψητό στη Γάστρα με Κρασί