Κουλουράκια διαίτης ως υγιεινό πρωινό και σνακ κατά τη διάρκεια της μέρας.
Υλικά
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι καστανή ζάχαρη
1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν παουντερ
2 κ.τ.γ. σόδα
ξύσμα πορτοκαλιου
Εκτέλεση
Χτυπάμε την ζάχαρη και το λάδι. Μετά προσθέτουμε τον χυμό, τη σόδα και το μπέικιν. Τέλος λίγο λίγο το αλεύρι όσο πάρει μέχρι η ζύμη να μην κολλάει. Μισή ώρα στο ψυγείο με μεμβράνη. Ψήνουμε στη λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Γκουβελη Αναστασια
Μην χάσετε
Εύκολες και νόστιμες σπιτικές Καριόκες διαίτης με ελάχιστες θερμίδες (γλυκαντικό stevia)
Γιαννιώτικα Κουλουράκια Αμμωνίας
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο