Είναι γεγονός και σίγουρα έχει τυχεί σε πολλούς από εμάς να θέλουμε να μαγειρέψουμε κρέας αλλά να μην το έχουμε βγάλει από την κατάψυξη και να μην έχει προλάβει να ξεπαγώσει. Υπάρχει λοιπόν ένα κολπάκι που μάλιστα το γνωρίζουν αρκετοί για να ξεπαγώσει το παγωμένο κρέας μέσα σε μόλις 5 λεπτά και είναι απλή φυσική.
Με ξίδι και αλάτι δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας πόσο γρήγορα θα ξεπαγώσει το κρέας για να το μαγειρέψετε.
Δείτε παρακάτω στο βίντεο πώς να ξεπαγώσεις γρήγορα το κρέας
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο